Combitech deltar i Uniform på jobbet-dagen

Publicerad: 2024-04-17 13:49

Onsdagen vecka 16 är det Uniform på jobbet-dagen, en årlig tradition inom Hemvärnet - där de som kan och vill bära uniform på sin civila arbetsplats uppmanas att göra det. I förmiddags fick försvarsföretaget Combitech besök av Skaraborgsgruppen i Västra Militärregionen, för att uppmärksamma dagen, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Annons

Uniform på jobbet-dagen är ett fint tillfälle att få uppmärksamma våra medarbetare som gör en extra insats utanför jobbet, inom ett viktigt område. Det är tillsammans vi skapar motståndskraft i samhället, säger Emma Wikström, affärsområdeschef och kontorschef på Combitech i Trollhättan i pressmeddelande.

Dagen är en årlig tradition inom Hemvärnet och betonas som en viktig gemensam aktivitet. Målet är att främja försvarsvilja och visa upp Hemvärnet som en central del av Sveriges försvar. Anställda på företag har då möjlighet att berätta mer om sitt engagemang i Hemvärnet för sina kollegor.

Uniform på jobbet-dagen ger mig en möjlighet att visa upp och berätta vilka vi är. Hemvärnet är ett krigsförband som är en viktig del av Försvarsmakten, säger Per Nilsson som arbetar på Combitech.

Under förmiddagen fick Combitech besök av Skaraborgsgruppen i Västra Militärregionen, ledd av dess chef överstelöjtnant Mats Bergh, för att uppmärksamma dagen.

Vi är en militärregiongrupp med ansvar att utbilda de hemvärnskrigsförband som finns inom vårat område, i det här fallet Skaraborg. Hemvärnet överallt, alltid och idag på Combitech i Trollhättan, säger Mats Bergh.

Dela: