KAMIC Group förvärvar CLP System

Publicerad: 2023-12-04 13:17

KAMIC Group har förvärvat samtliga aktier i CLP System AB. Säljare är bolagets grundare och styrelseordförande Tomas Jagerman. KAMIC är en svensk företagsgrupp bestående av ett 40-tal bolag verksamma inom teknikhandel och tillverkning. Tomas Jagerman kommer framöver verka som konsult inom KAMIC-sfären, skriver KAMIC i ett pressmeddelande.

Annons

– Jag har levt med CLP System i många år och nu känns det bra och rätt att lämna över ägaransvaret till KAMIC Group med sitt starka fokus på entreprenörskap, beslutskraft nära kunden och långsiktighet. Samtidigt ser jag fram emot att få fortsätta bidra till bolagets utveckling i en konsultroll, säger CLP:s grundare och säljare Tomas Jagerman i pressmeddelandet.

CLP System är ett teknikfokuserat handelsföretag som tillhandahåller tjänster och produkter till försvarsindustrin samt inom forensisk teknik (kriminalteknik). Bolaget erbjuder också högkvalitativa batterier och punkteringsskydd för fordonsdäck som används i krävande miljöer. Genom förvärvet blir CLP System en del av KAMIC Groups affärsområde Electronics, enligt företagsgruppen.

– CLP System är ett verkligt nischföretag med specialistkompetens, högkvalitativa produkter och starka kund- och leverantörsrelationer. CLP System blir ett intressant och värdefullt tillskott till våra befintliga verksamheter inom affärsområdet, säger Stefan Bengtsson, affärsområdeschef Electronics.

Dela: