Christer Kjellkvist blir senior rådgivare för SES Group

Publicerad: 2024-08-20 13:11

SES Group meddelar att Christer Kjellkvist, en av företagets grundare, nu tar steget från sin fasta anställning och övergår till en roll som rådgivare inom marknad och strategi. Christer har varit en central del av SES sedan starten och kommer fortsätta att bidra till koncernens utveckling i Norden.

Annons

Ola Lundqvist, VD för SES, säger: "Christer har varit med i SES sedan bolaget startade. Hans övergång till en rådgivande roll innebär att vi kan behålla hans värdefulla erfarenhet och insikter, vilket kommer att bidra till fortsatt förtroendefull samverkan med kunder och partners samt SES-gruppens utveckling i Norden."

Christer Kjellkvist kommenterar: "Det har varit intensivt, givande och utvecklande att vara delaktig i SES etablering och utveckling som nordisk försvarsindustri. Ett stort tack till kollegor och samarbetspartners för engagerad, konstruktiv och framåtlutad samverkan. Jag är hedrad och ser fram emot att fortsätta bidra till SES utveckling som senior rådgivare."

Om SES Group

SES Group är en nordisk försvarskoncern med fyra etablerade företag baserade i Sverige, Norge och Finland. Koncernen erbjuder försvarsföretag och myndigheter kvalificerade tekniska projekt, ”as-a-service-tjänster” samt produkter inom personlig skyddsutrustning och deployerbara plattformar. Med samlade förmågor och en erfaren personalstyrka, levererar SES Group ett brett och konkret utbud av tjänster och produkter till försvarsmarknaden.

För ytterligare information, vänligen besök våra tidigare pressmeddelanden:

Dela: