AFRY och Synkzone inleder samarbete

Publicerad: 2024-02-14 18:12

AFRY inleder ett samarbete inom informationssäkerhet med Synkzone. Partnerskapet ska erbjuda kunder tillgång till såväl standardlösningar som anpassningsbara lösningar för säker lagring och delning av information, skriver AFRY i ett pressmeddelande.

Annons

Vi är mycket glada över att samarbeta med AFRY, ett företag som delar vår vision om att göra informationshantering tryggare och säkrare. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda våra kunder ännu mer kraftfulla lösningar för att skydda deras värdefulla data, säger Niclas Swanér, VD för Synkzone i pressmeddelandet

Hädanefter kan AFRY integrera Synkzones lösningar i sitt erbjudande. Det innebär att AFRYs kunder kommer att kunna dra nytta av Synkzones standardklienter för att säkerställa informationssäkerhet och sekretess. AFRY kommer också att erbjuda möjligheten att bygga in Synkzone i olika typer av lösningar och applikationer för att säkra information i olika affärsflöden, skriver AFRY.

Vårt partnerskap med Synkzone gör att vi kan erbjuda våra kunder stark separation mellan informationsmängder och användargrupper i både säkerhetsskyddade system och mer öppna, internetanslutna system. Att Synkzones tekniska lösning dessutom ger ett mycket starkt skydd mot utpressningsattacker är än mer viktigt i dagens hotmiljö, säger Gustav Sandberg, affärsenhetschef på AFRY i pressmeddelandet.

Dela: