Advenica och Synkzone inleder samarbete

Publicerad: 2024-05-02 12:42

Advenica och Synkzone har inlett ett samarbete för att möjliggöra användningen av Advenicas datadioder integrerat med Synkzones cloud-tjänst. Genom att kombinera sina teknologier strävar de två företagen efter att erbjuda ännu kraftfullare lösningar för att säkra kundernas data, skriver Advenica i ett pressmeddelande.

Annons

─ Vi är mycket glada över att samarbeta med Advenica, ett företag som delar vår vision om att göra informationshantering tryggare och säkrare. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda våra kunder ännu mer kraftfulla lösningar för att skydda deras värdefulla data, säger Jaime Rico, säljchef för Synkzone i pressmeddelandet.

Genom att integrera Advenicas datadioder med Synkzones cloud-tjänst för att höja säkerheten. Samarbetet möjliggör enkelriktad kommunikation för att skydda kundens data, enligt meddelandet.

─ Samarbetet med Synkzone är ett samarbete mellan två svenska bolag som bygger högassuranslösningar för svensk digital suveränitet. Tillsammans gör vi Sverige säkrare, säger Marie Bengtsson, VD på Advenica.

Dela: