W5 Solutions vinner avtal med KMW för leverans till Försvarsmakten

Publicerad: 2023-02-03 10:15

Älmhultsbaserade W5 Solutions anger att de tecknar avtal med det tyska försvarsföretaget Krauss-Maffei Wegmann (KMW). Avtalet omfattar service och support-tjänster till svenska Försvarsmakten och är en förlängning av ett befintligt avtal. Det totala ordervärdet inklusive avropsinsatser uppgår till cirka 15 MSEK.

W5 Solutions kommer att tillhandahålla ett omfattande service- och underhållskontrakt för att säkerställa långsiktig drift av stridsvagnssimulatorer och nödutrymningstränare som för närvarande används inom den svenska Försvarsmakten.

- Vi har ett långvarigt samarbete med KMW och tillsammans tillgodoser vi slutkundernas behov av högkvalitativa tjänster och produkter”, säger Johan Schmitz, W5 Solutions försäljningsansvarig för affärsområdet simulering.

Annons

- I rollen som systemleverantör levererar W5 produkter och tjänster som omfattar hela systemens livscykel, från utveckling och produktion till service och underhåll. Detta kontrakt som omfattar service och underhåll är ett exempel på hur vi stödjer våra kunder under produkternas långa livscykel”, avslutar Johan Sschmitz.

Dela: