Svenska Clavister gör Arrow Electronics till ensam distributör i Sverige

Publicerad: 2023-04-20 21:49

Det sverigebaserade cybersäkerhetsföretaget Clavister annonserade den 18 april att Arrow Electronics kommer att vara ensam distributör av Clavisters produkter i Sverige, enligt ett pressmeddelande publicerat idag. Bolagen förbinder sig att erbjuda ett brett sortiment till sina kunder och återförsäljarpartners. Avtalet löper från den 1 juli 2023.

Annons

- Arrows omfattande nätverk med tekniskt kompetenta återförsäljare tillsammans med Clavisters produkter kommer att gagna slutkunden på ett avgörande sätt. Genom avtalet ökar vi också takten i våra expansionsplaner. Alla på Clavister är positiva till de möjligheter som ligger framför oss. Vi är övertygade om att avtalet kommer att vara till stor fördel för våra existerande partners och återförsäljare samtidigt som det ger oss ökad marknadstäckning framgent, säger John Vestberg, CEO på Clavister.

- Under ett antal år har Clavister varit en nyckelspelare när det gäller att bidra till Arrows expansion på den svenska marknaden för cybersäkerhet. Under det nya avtalet kommer Arrow och Clavister tillsammans och dynamiskt möta de utmaningar som marknaden står inför och hjälpa kunderna att hantera de digitala riskerna, säger Jes Kongsmark, vd för Arrows enterprise computing solutions i Sverige.

Arrow Electronics är ett globalt företag som leverar komponenter, moln- och tekniska lösningar till 210.000 kunder runtom i världen och hade förra året en försäljning på 37 miljarder dollar.

Dela: