Ny VD för 4C Nordics utnämnd hos 4C Strategies

Publicerad: 2023-07-18 00:14

4C Strategies meddelar i dag att Josefine Rosén har utsetts till ny verkställande direktör för 4C Nordics. Hon tar över rollen från avgående VD, Mikael Grape,som nyligen gavs ansvar att leda expansionen mot offentlig och privat sektor i Nordamerika.

Annons

Josefine Rosén har arbetat på 4C Nordics sedan 2010 då hon tillträde bolaget i egenskap som konsult efter en examen från Handelshögskolan i Stockholm. Josefine har gått från senior konsult och linjechef till Operations Director och nu utsetts till verkställande direktör för 4C Nordics.

- Jag är väldigt glad och stolt över att ha fått den här möjligheten och jag ser fram emot att ta bolaget till nästa nivå på den här spännande resan. Mina 13 år i bolaget har gett mig en god kunskap om organisationen, våra kunder och vad det är vi levererar, vilket kommer att vara till nytta i att leda organisationen i önskad riktning och få vår verksamhet i Norden att växa än mer. Med vår mjukvara Exonaut och våra experttjänster är vi väl positionerade för att erbjuda stöd till organisationer inom försvarssektorn samt offentlig och privat sektor, i hela Norden.

- Det är alltid glädjande att se kompetenta personer som får möjlighet att växa i vår organisation. Josefine har gjort en fantastisk karriär sedan hon började hos oss och det ska bli roligt att få arbeta närmare ihop med henne i den här nya rollen. Jag förväntar mig att den nordiska organisationen kommer att gynnas stort av hennes ledning när vi fortsätter vår expansion, tillägger Magnus Bergqvist, koncern-vd för 4C Strategies.

Utöver att leda den nordiska organisationen kommer Josefine även att ingå i koncernens ledningsgrupp.

Josefine tillträder tjänsten den 1 augusti 2023.

Dela: