Försvarssektorn Nyheter lanserar ”FSN Perspektiv”

Publicerad: 2023-11-15 17:37

FSN lanserar ett format för debattartiklar, krönikor och inblick på egen webbsida och i sociala medier. Innehållet kommer att bestå av ämnen som berör försvarssektorns företag, myndigheter och övriga organisationer.

Annons

- Möjligheten att komma till tals på en plattform som når försvarssektorn har varit efterfrågad hos oss sedan en tid tillbaka. Vi har relevanta följare och läsare för att kunna erbjuda ett sådant format, säger Jacob Wollheim, redaktör för Försvarssektorn Nyheter.

Avsikten är att FSN Perspektiv ska synliggöra utmaningar och lösningar mellan försvarssektorns aktörer. Företrädare för myndigheter, politiken, föreningar och företag ska på ett ordnat sätt kunna konkretisera sina åsikter och insikter i ett förutsägbart format.

- Detta är ett naturligt nästa steg i utvecklingen av Försvarssektorn Nyheter. Vi har sedan webbsidan lanserades i januari 2023 ökat besöksantalet till över 10 000 unika besökare i månaden. En satsning på ett insändarorienterat format är därför helt rätt, säger Daniel Lyckhammar, ansvarig utgivare för Försvarssektorn Nyheter.

Den första debattartikeln är skriven av Jenny Harlin vid Förbundet Reservofficerarna och kan läsas här.

Dela: