W5 Solutions får elverksbeställning från Saab

Publicerad: 2023-07-07 15:53

Saab har lagt beställning på elverk från försvarsföretaget W5 Solutions. Ordern omfattar utveckling och tillverkning av elverk avsedda för fordonsmontage. Beställningens värde uppgår till 15 miljoner och kommer levereras under 2023-2024, enligt ett pressmeddelande från bolaget den 3 juni.

Annons

- Tack vare våra flexibla och agila arbetsmetoder kan vi snabbt anpassa oss för att möta våra kunders behov avseende teknisk prestanda och leveranstid. W5 är en väletablerad leverantör till Saab och genom den här ordern tar vi ännu ett viktigt steg framåt och stärker ytterligare vårt samarbete. Dessa elverk med en effekt på 14 kVA är resultatet av vår kontinuerliga strävan att leverera innovativa och pålitliga lösningar inom strömförsörjningsområdet, säger Johan Schmitz, Sales Manager på W5 Solutions i bolagets kommunikation.

- Vid projektets start insåg vi tidigt att W5 Solutions skulle vara en bra samarbetspartner för utveckling av elverket enligt våra önskemål. Saab har mångårig erfarenhet av samarbete med W5 Solutions med gott resultat av utförande och kvalitet”, säger Per-Olof Färnström, Strategic Procurement Project Manager på Saab i samma pressmeddelande.


Vill din organisation synas med en nyhet eller annons?

Klicka här för mer information - Kontakta oss!

Dela: