NESP säkrar ramavtal med Försvarets materielverk

Publicerad: 2024-06-18 14:26

Network Enabling System Partner (NESP) har som ensam leverantör tilldelats ramavtal med Försvarets materielverk för systemutvecklingsroller inom området ISD och ackreditering, skriver bolaget på Linkedin.

Annons

Både FMV och Försvarsmakten har rätt att göra avrop från ramavtalet, som trädde i kraft den 17 maj. Avtalet sträcker sig över tre år med möjlighet till förlängning i ytterligare fyra år. Den uppskattade årliga volymen är 22 000 timmar och takvolymen för hela avtalsperioden, inklusive förlängningar, är satt till 200 000 timmar.

– NESP är stolta över det fortsatta förtroendet att få vara en viktig partner och leverantör till FMV och Försvarsmakten. Vi har ett strategiskt fokus på att erhålla ramavtal och utveckla vår roll inom försvarssegmentet. Att vi nu tilldelas detta ramavtal stärker vår position ytterligare vilket är mycket glädjande, säger Anette Östelius, VD på NESP i inlägget.

Ramavtalet omfattar konsulttjänster avseende ISD-rollerna Information Security Manager (ISM), Information Security Architect (ISA) och övriga roller som gör likvärdigt arbete, skriver bolaget

Dela: