MW Group ny corporate partner till Handelshögskolan i Stockholm

Publicerad: 2023-12-19 13:06

MW Group har anslutit sig till Handelshögskolan i Stockholms SSE Corporate Partnership Program. Partnerskapet markerar ett viktigt steg i att främja samarbetet mellan akademin och näringslivet, särskilt inom försvarssektorn, skriver SSE och MW i pressmeddelanden.

Annons

– På MW Group är vi engagerade i att stödja en helhetsapproach för försvar och motståndskraft genom att möjliggöra tillgång till dual-use teknologier, fylla förmågeglapp och öka beredskapen, dra nytta av ny teknik och engagerade medarbetare, säger Mikael Karlsson, vd för MW Group i pressmeddelandet och fortsätter:

– Vi ser fram emot att påbörja denna resa tillsammans med SSE. Detta partnerskap är en milstolpe i vårt åtagande att tjäna ett starkare samhälle.

Anslutningen ger MW Group möjlighet att dra nytta av SSE:s resurser och nätverk och öppnar upp för nya samarbetsmöjligheter.

– Detta partnerskap ge uttryck för vårt åtagande att överbrygga klyftan mellan akademisk excellens och innovation. Vi tror att detta samarbete inte bara kommer att berika våra forsknings- och utbildningsinsatser utan också ge våra studenter ett unikt perspektiv på de praktiska tillämpningarna av deras studier, säger Lars Strannegård, rektor för SSE.

Dela: