MilDef expanderar i Stockholm

Publicerad: 2024-07-04 12:43

MilDef expanderar sin lokalkapacitet i Stockholmsregionen för att möta den ökande efterfrågan på integrationstjänster i Sverige. Företaget meddelar i ett inlägg på Linkedin att den nya anläggningen kommer att fyrdubbla deras kapacitet och öppna upp för större uppdrag.

Annons

Tillväxten inom integrationstjänster har gjort att MilDef har vuxit ur sin nuvarande produktionsanläggning norr om Stockholm. Företaget har nu ingått ett avtal med fastighetsutvecklaren LEJE Fastigheter AB om att bygga en ny verksamhetsanpassad fastighet i Rosersberg. Den nya anläggningen, som omfattar över 6 000 kvadratmeter kontors- och produktionsyta, kommer att fyrdubbla MilDefs kapacitet och möjliggöra större uppdrag.

Byggstarten är planerad till hösten 2024, med inflyttning ett år senare. Den nya fastigheten kommer att samla all produktionspersonal under ett tak, vilket ger MilDef möjlighet att hantera större och mer avancerade uppdrag i Sverige, skriver bolaget.

Efter lanseringen av vårt moderna kontor och produktionsanläggning i Helsingborg och förra årets öppning av en monteringsfabrik i Cardiff är det nu dags att fokusera på vår växande integrationsverksamhet i Stockholmsregionen. Vi skapar lokaler som är väl anpassade för en effektivare produktion samtidigt som vi erbjuder en bra arbetsmiljö för våra medarbetare. Detta är en ny milstolpe för MilDef, säger bolagets vd Daniel Ljunggren i inlägget.

Dela: