Försvarssektorn Nyheter utvecklas – egen webbsida lanseras

Publicerad: 2023-01-09 09:02

LinkedIn-sidan Försvarssektorn Nyheter har under 2022 haft en omfattande tillväxt och samlar drygt 7 000 följare som dagligen tar del av uppdateringar från försvarssektorn. Nu utvecklas formatet och en egen webbsida lanseras. Uppdateringarna på LinkedIn kommer fortsätta i oförändrad omfattning.

Annons

- Vi ser en hög efterfrågan på lättillgänglig information kopplat till försvarssektorn. Sektorns aktörer representerar många branscher och verksamheter, därför är informationsflödet ofta av naturliga skäl svårt att överblicka. Det är detta vi nu fortsätter utveckla en lösning för säger Elias Mibesjö, grundare av Försvarssektorn Nyheter.

Försvarssektorn Nyheters kanaler drivs av företaget Definition Media AB. På webbsidan ges det möjlighet för försvarsföretag och försvarsmyndigheter att köpa annonsplats för arbetstillfällen, produkterbjudanden och tjänster.

- Under det senaste året har behoven av att synas med tjänste- och produkterbjudanden ökat kraftigt i försvarssektorn och efterfrågan på kompetens är hög. Eftersom vår trafik utgörs av individer med intresse i försvarssektorn erbjuder vi möjligheten att synas för målgruppen. Vi ser även att exponeringsmöjligheterna kan vara relevanta för de företag som söker ett marknadstillträde och vill utveckla sin försvarsaffär säger Daniel Lyckhammar, innehållschef på Definition Media AB.

Definition Media AB är en del av Defence Position AB.

Dela: