Försvarssektorn Nyheter rekryterar ny redaktör

Publicerad: 2023-05-10 12:36

Definition Media AB som driver Försvarssektorn Nyheter rekryterar Jacob Wollheim till rollen som redaktör.

Annons

Jacob Wollheim tillträdde sin nya tjänst i början på maj och kommer närmast från studier i underrättelseanalys vid Lunds universitet. Under studietiden har han arbetat som konsult hos försvarsföretag samt som studentmedarbetare hos Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF). Dessförinnan har han arbetat med försäljning och affärsutveckling.

- Vi är mycket glada över att ha Jacob ombord. Hans skolning inom analys kombinerat med hans kommersiella erfarenhet är en stark tillgång, säger Daniel Lyckhammar, innehållschef och ansvarig utgivare vid Försvarssektorn Nyheter.

Jacob kommer i huvudsak att arbeta med omvärldsbevakning och som skribent. Intresset för Försvarssektorn Nyheters rapportering ökar stadigt och börjar i allt högre omfattning nå utanför försvarssektorn.

- Jag kommer inledningsvis fokusera på att skapa relationer med kommunikations- och marknadspersonal för att säkerställa att alla är medvetna om att de kan tipsa oss om sina nyheter. Vi vill fortsätta skapa lättillgängliga nyheter samtidigt som vi ytterligare utvecklar vår omvärldsbevakning. I år vill vi nå ut till nya målgrupper och undersöker därför nya kanaler och format, säger Jacob Wollheim.

Dela: