Expando vinner order från ett ledande nordiskt försvarsföretag

Publicerad: 2023-04-19 07:56

Expando har genom ett pressmeddelande meddelat att bolaget vunnit en betydande order värd över 100 miljoner kronor från ett framstående nordiskt försvarsföretag. Ordern omfattar avancerad teknik och kommer att användas på en högt profilerad försvarsplattform.

Annons

- Vi är mycket glada över att ha fått denna order från vår nordiska kund i försvarssektorn. Vi har samarbetat tillsammans under flera års tid och den här senaste ordern är ett bevis på vår förmåga att leverera högkvalitativa lösningar som uppfyller deras krav, säger Otto Johnsson, VD för Expando AB.

Expando levererar tekniska lösningar till försvarsindustrin och tillhandahåller robusta hårdvarulösningar till försvarsorganisationer. Kundlistan inkluderar bland annat SAAB Group, Kongsberg Defence and Aerospace, BAE Systems Bofors och Patria.

- Vi ser fram emot att fortsätta vårt framgångsrika partnerskap med den nordiska försvarsindustrin och vårt mål är att förse våra kunder med de bästa tekniska lösningarna för att hjälpa dem att uppfylla sina mål och förbättra sin operativa förmåga, avslutar Otto Johnsson.

Ordern förväntas vara uppfylld under 2025 med påbörjade leveranser under 2024.

Dela: