Element har invigt nytt laboratorium i Linköping

Publicerad: 2023-10-27 14:20

Element har invigt ett nytt laboratorium i Linköping, efter en längre tids renovering och ombyggnation. Laboratoriet är en av koncernens största och mest moderna och kommer att användas för materialtekniska och mättekniska tjänster åt bland annat FMV, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Annons

Under invigningen fick inbjudna gäster från industri och media en rundvandring och en uppvisning i laboratoriets kapacitet inom olika områden. En presentation om The Rainforest, Saabs interna innovationshub, hölls också av Axel Bååthe under evenemanget.

Björn Kullman, Division Director för Element Sverige, uttryckte sin stolthet över det nya laboratoriet. Han noterade även det stora intresset för Element Sveriges verksamhet och laboratoriet bland gästerna från den nordiska tekniksektorn.

– Jag är stolt över att kunna presentera vårt nya laboratorium. Element Sverige fortsätter befinna sig i framkanten inom materialteknik och vi kan erbjuda våra kunder det senaste inom materialprovning och kalibrering, säger Björn Kullman i pressmeddelandet. 

Dela: