Clavister säkrar två nya avtal

Publicerad: 2024-08-16 15:52

Clavister har mottagit två nya ordrar för sina cybersäkerhetsprodukter från en europeisk försvarskoncern samt en europeisk myndighet till ett sammanlagt värde på 12 miljoner kronor, med möjlighet till ytterligare intäkter, meddelar bolaget.

Annons

Ordrarna gäller mjukvarulicenser för brandväggar och Identity and Access Management (IAM)-lösningar.

Den första ordern, värd cirka 5 miljoner kronor, gäller Clavisters AI-drivna brandväggsmjukvara CyberArmour som kommer att integreras i försvarssystem producerade i södra Europa. Leveransen påbörjas under tredje kvartalet 2024.

– Vi är stolta över att se ytterligare försvarssystem dra nytta av Clavister CyberArmour. Vi ser fram emot ett givande samarbete med kunden, och ser detta som ett långsiktigt samarbete där fler av kundens system kan komma att utrustas med vår teknologi, säger John Vestberg, VD för Clavister i ett pressmeddelande.

Den andra ordern, värd 7 miljoner kronor, gäller Clavisters IAM-mjukvara PhenixID och innefattar både licensförnyelse och supporttjänster över 24 månader. Det finns även en option som kan höja det totala ordervärdet till 22 miljoner kronor över en period av 48 månader. Leveranserna för denna order startar också under tredje kvartalet 2024.

Dela: