C-Resiliens förvärvar West Code Group

Publicerad: 2024-01-18 10:08

C-Resiliens förvärvar West Code Group AB för att stärka sin kapacitet att leverera säkra och användarvänliga lösningar inom cybersäkerhet. West Code stödjer kunden inom området säkra nät när ett behov av att kunna behandla säkerhetsskyddsklassificerad information har identifierats, ofta genom ett helhetsåtagande över tid, skriver C-Resiliens i ett pressmeddelande.

Annons

– Vi ser fram emot att tillsammans med C-Resiliens möta utmaningarna inom cybersäkerhet. Vi ser att vi har goda möjligheter att använda vår tekniska expertis för att bidra positivt till koncernen samtidigt som vi får möjlighet att utvecklas vidare, säger West Codes VD Anders Säby.

West Codes erbjudande inom säkra nät omfattar kravställning, utveckling, förvaltning och drift av nät, infrastruktur och applikationer, skriver bolaget.

– West Code är en högkvalitativ aktör som kommer att utveckla och stärka vår förmåga att erbjuda helhetslösningar för samhällsviktiga aktörer med höga krav på säkerhet och användarvänlighet, säger Björn Weigel, VD C-Resiliens, i pressmeddelandet, och fortsätter:

– I den sköra säkerhetssituationen i Sveriges närområde tar C-Resiliens steg för att ytterligare stärka landets cyberförsvar genom förvärvet av West Code. Ambitionen är att ytterligare positionera C-Resiliens som en pålitlig partner för både offentliga och privata organisationer i uppbyggnaden av ett robust cyberförsvar.

Dela: