Advenica tillsätter Annika Freij som ny CFO

Publicerad: 2024-01-11 12:59

Cyberföretaget Advenica rekryterar Annika Freij som ny CFO. Hon kommer till Advenica från rollen som CFO på Precise Biometrics och tidigare arbetade hon i tio år som Ekonomichef på säljregion Nord Europa på Axis Communications samt sju år på Sony Ericsson Mobile Communications, berättar bolaget i ett pressmeddelande.

Annons

– Jag har fått en väldigt positiv bild av Advenica och bolagets värderingar. Det är ett intressant företag i en spännande och viktig bransch, som dessutom haft en stabil tillväxt de senaste åren och har stor potential framöver, säger Annika Freij i pressmeddelandet.

Advenica har de senaste åren vuxit kraftigt och behöver nu en dedikerad CFO som kan vara med och bidra till bolagets resa mot fortsatt tillväxt och lönsamhet, skriver företaget. Annika Freij kommer att ha det övergripande ansvaret för bolagets finansiella strategi och styrning och kommer ingå i Advenicas ledningsgrupp. Hon tillträder sin tjänst efter sommaren 2024.

– Vi ser fram emot att få välkomna Annika Freij till vårt team. Med sin stora erfarenhet av finansfunktionen inom teknikbolag tror vi att hon kan bidra med mycket till Advenicas utveckling framåt, säger Marie Bengtsson, VD på Advenica AB.

Dela: